actiuhuma Centre de Formació
NOTÍCIES
2022

ATENCI√ď AL MALALT D'ALZHEIMER

2022

COACHING DE FORTALESES

2022

GESTI√ď INTEGRADA DE RECURSOS HUMANS

2022

ACTUALITZACI√ď EN CURES AUXILIARS D'INFERMERIA

Veure notícies anteriors
facebook

Enllaços d'interès


Centre de Formaciů L'estudem SOC Servei d'Ocupaciů de Catalunya Generalitat de Catalunya Ministerio de Empleo y Seguridad Social MŤtode Glifing Lectura Juega y Estudia
imprimir mail

EL TREN DE LES EMOCIONS


El Tren de les emocions sorgeix en col.laboració amb el PAME (Ajuntament de Terrassa) amb l'objectiu de proporcionar a la comunitat educativa eines i recursos didàctics per al desenvolupament emocional dels infants, dins del programa d'activitats d'Educació per a la Salut, de la Xarxa TerrassaEduca.

És una activitat dissenyada per les psicòlogues d'ACTIUHUMÀ i de L'ESTUDEM, que consisteix en fer un recorregut en el Tren de les emocions, on els infants seran els passatgers, passant per diferents estacions que representen algunes de les emocions bàsiques: Alegria, Tristesa, Por i Ira. A cada estació es realitzaran jocs que potencien l'expressió emocional d'una forma saludable.

Aquest espai de joc pretén ser una eina per a ensenyar a gestionar les emocions des de petits i així aprendre de forma lúdica a identificar cada emoció, prendre'n consciència i actuar davant d'elles.
previTornar a Escoles

CERTIFICACIONS


certificacions

CONTACTAR

ACTIUHUMÀ S.L.

c/ Joaquim Costa 34 - 08222 - TERRASSA (BARCELONA)

93 786 11 84


info@actiuhuma.com


Política de qualitat d'ACTIUHUMÀ, S.L.
Política de qualitat de L'ESTUDEM JBF, S.L.
Política de privacitat i cookies